Dr. Becsei Zoltán Ügyvédi Iroda


,,Az igazság az állandó és örökös akarat arra, hogy mindenkinek megadják az Őt megillető jogot." - Ulpianus

Wolters Kluwer - Az év jogásza jeltöltség 2023

2023-ban az a hatalmas megtiszteltetés érte irodánkat, hogy a Wolters Kluwer által, 2023 évben kiírt jogászdíjra benyújtott pályázatunk bekerült a Jogászdíj 2023 jelöltjei  közé adatvédelem és compliance kategróiában. 

A jogászdíjra nagy mennyiségű pályázat érkezett, így önmagában az érdemesre tartott jelöltek közé való bekerülés is óriási megtiszteltetés számunkra. 

A kategóriában olyan nagy cégek csapataival álltunk versenyben, mint az AUDI HUNGARIA Zrt., a  Precursor Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. és a DLA Piper Hungary.

Kik és milyen szempontok alapján és kik ítélik oda a díjat? 

A bírálóbizottság a Wolters Kluwer Hungary Kft. szakértőiből áll, akik között találunk jogászt és üzleti döntéshozót is.

"Az elsődleges bírálati szempontok az innováció, az ügyfélközpontúság és a példaértékűség, mely értékek a Wolters Kluwert is jellemzik. A bírálóbizottság azokat a megoldásokat kereste, melyekkel egy jogi szereplő könnyebbé teszi az ügyfelei életét, vagy olyan egyedülálló praktikával segíti őket, ami az egész szakma számára például szolgálhat." 

A Díjátadó Gálán a Budapest Marriott Hotelben, 2023. november 24-én.

Forduljon hozzánk bizalommal, segítünk!

Ezt a honlapot dr. Becsei Zoltán ügyvéd a Békés Megyei Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvéd tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.mük.hu honlapon találhatóak.  Minden jog fenntartva! © 2020.